Cautare

4274 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 11 04 2010" (2.82 secunde)
Cu voia presei si a persoanelor interesate sa gaseasca tot mai multe "bube" fostului prim ministru, actual presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, matusa a ajuns chiar si in gura actualului premier Calin Popescu Tariceanu.
autoclave, compresoare si condensatori. Acestea contineau bazine, rezervoare, terenuri si alei contaminate cu reziduuri petroliere. In iulie 2010, Electroputere a mai scapat de 65 de tone de condensatoare infestate cu PCB.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. ... In urmatoarele trei saptamani, medicii si anchetatorii vor avea si rezultatele analizelor toxicologice.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 00.10, politisti din cadrul Sectiei 11 Politie -Biroul de Ordine Publica au depistat, la intersectia Splaiul Unirii cu Calea Vitan din sectorul 3, pe V.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Valoarea acestuia ramane tot 145 de lei, ca si pana acum. ... Amenzile de circulatie vor fi pastrate la nivelul actual si in 2018, in ciuda majorarii salariului minim. ... De obicei, orice modificare adusa salariului minim atrage automat si modificarea cuantumului amenzilor de circulatie.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. ... • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania. ... 11 deschideri de hipermarketuri (investitii estimate la peste 150 mil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
'Fara indoiala, Partidul Social Democrat intelege importanta bugetului pentru functionarea economiei si a institutiilor statului. ... PSD intelege chiar si graba cu care Guvernul doreste aprobarea bugetului;
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
google-analytics.com